返回列表 发帖

Geyimin Scripture" 20071222 -----Greek

"Geyimin Scripture" 20071222

Μαντρα: ολα τα πραγματα μη Θεου, μονο ο Θεος · προφητης Geyimin, θα πρεπει να ακουσουμε γι 'αυτον.

一, Vision βιβλιο

1, μικρα, τα ονειρα τους κειτονται στο ανοικτο χωρο πριν απο το σπιτι, ενα διαστημοπλοιο που φερουν

κοντα στη μυτη, το παρατεταμενο ωραριο εργασιας και αδυνατουν να μετακινηθουν χωρις ισχυ, αλλα η

διαστημοπλοια μπορουν να παρακολουθουνται, η αισθηση οτι θα πεσει, ακολουθηστε λαμψη μου, χαρη μου.

2, μικρα, γλυκα κοιμηθει στο κρεβατι, ενα Demons (Σατανα) για τους στοχους τους, ειναι ενα μαυρο

ενδυσης ηταν, ειναι ο φοβος οτι τεθηκε το κορμι μου για το κρεβατι, και εξαφανιστηκε, και μου αρεσει

παρακολουθουν ολες τις αερα στη γυρω περιοχη.

3, στο γυμνασιο, τα ονειρα τους να ξεπερασουν τον εχθρο Ιησου - Η Ευρωπαικη Ενωση, οπως και σε

το κρυο platter απο ολες τις χωρες της Ευρωπης μαζι να αγωνιστουμε για να παει τελικα στην

Κυριου.

4 2001 Spring, συνδεσμοι αποστολος Παυλος και οι χωρες της Νοτιοανατολικης Ασιας υδατων απο την πολη για να Sao

Paulo, Βραζιλια, μεταξυ ο ιδιος, ο Θεος μου οπως ο ιδιος. (Geyimin καλειται να ιεραποστολικο)

5, το φθινοπωρο του 2001, Geyimin Vision, ο Θεος ειπε: "Ειμαι ο Θεος, θα πρεπει να τον ακουσει." He

σημαινει Geyimin. (Geyimin κληθηκαν να προφητες)

6, 20020525, Geyimin Vision Σατανα αναλυτης ασφαλειας ηταν ο Θεος απο το κορμι μου.

7, 20020629, απλα πηγαινετε, με μικρο-Αγιου Πνευματος: "γρηγορα".

8 20020827, Geyimin Vision κεφαλι στην πανεπιστημιουπολη του alma mater σε, ο Θεος ειπε: "Ειμαι

Ο Θεος, θα πρεπει να τον ακουσει "," Αυτο ειναι αγαπη γιος μου, τη χαρα μου, πρεπει να ακουτε τον ",

ηρθε ενα συννεφο, αναφερεται Geyimin.

9, 20041114, διαφορες ηρθε ενα υψηλου προφιλ, ευρεια πλατφορμα, ανοιγουν ενα ναυπηγειο της

οδικες μεταφορες, την οδικη ξαφνικα χρυση λαμψη φωτος, ο δρομος ειναι επιπεδο, αλλα μου λεει ειναι το

ναυπηγειου, με ενα μικρο κοριτσι και ενας μαρτυρας. Μετα απο ενα αλλο ονειρο, μια Zenit-πηγαδια, ενος ειδους

στομα, με μωβ φως ως μια ραδιοφωνικη Falls. Μετα απο ενα αλλο ονειρο, το φαναρι πληρεις ημερες,

κανεις δεν μπορει να ανοιξει, Geyimin ανοιξε.

10 20050215, ενω με την παλια σχολη γραφειο, εξω απο τον ουρανο εξω, ενα θρονο της

ουρανους ευρεια εξουσια, ερχονται στο θρονο πριν απο το Θεο Geyimin ειπε: "Αυτη ειναι η δικη μου αγαπη γιος μου

χαρας, πρεπει να ακουτε τον "και στη συνεχεια το δρομο, ο κοσμος κοιταει, ειπε:" Αυτο δεν ειναι

sin (πρωτοτυπο) της νεολαιας ".

11,20061120, διαφορετικα ονειρα στο downtown plaza εχει αυξημενα ημερες, ο οργανισμος κρεμεται κατακορυφη ανοδο, τρεις μερες αργοτερα μειωσαν το Πασχα, πολλοι ανθρωποι μαρτυρας

Η ολη διαδικασια σιωπηλοι.

12,20070606, για το απωτερο ονειρο για τον αυτοκρατορα, εκαναν πολλους ρολους. Ο αδελφος μου συνηθιζε να αποκαλει αδελφο μου (Joseph παρομοιο με το ονειρο). 7

, Το μονο ονειρο για τη δημιουργια μιας hairless του παπιες, ειπε: "Η αναγκη μαλλια", και στη συνεχεια θα υπαρξει μια τριχα. JING οτι εγω δεν το πραττουν, δηλωσε Τραγουδι δισεκατομμυρια ανθρωποι

Μαιου.

13, που συχνα δειχνουν, για παραδειγμα, ενα περιβαλλον που συναντωνται σημερα, ποιος λεει οτι η λεξη, θα βρειτε αυτο που συνεβη στο παρελθον, το deja vu,

Πριν απο δεν υπαρχει πραγματικο περιβαλλον. Fly επανειλημμενα ονειρευοταν δικη, που μερικες φορες πεταει πανω απο την πολη δρομους, και μερικες φορες μη σταματησει στην ακρη ενος γκρεμου, και κατω.

14, Deuteronomy 18:15 "απο το Λορδο ο Θεος να σας δωσει αδελφους σας ανοδο των ενδιαμεσων προφητης,

Οπως και εγω, εχετε να τον ακουσει. "

15, ο Ιησους ορειβασια διαφοροποιηση, Matthew 17:5: "Αυτος ειναι ο γιος μου, τη χαρα μου, θα πρεπει να ακουσουμε γι 'αυτον."

二, Αποκαλυψη βιβλιο

1, αρχικα, και της ηγεσιας της σε αυτη Πτερυγα στο Θεο, ο Θεος, δεν θα εχει ποτε, το μονο

Θεο. (σχημα 1)

2, η πρωτη μερα στην Creation, ο Θεος δημιουργησε Heaven, Γη, το φως, το νερο, τον αερα, θαλασσα,

χορτα, τα λαχανικα, δεντρα, ο ηλιος, η σεληνη, τα πτηνα, τα ψαρια, τα ζωα, τα εντομα, τα αγρια ζωα

και των ανθρωπων. Υλικο (2), tai chi και Liang Yi, Liang Yi Sixiang Υγειας. 10 εντος δυο

πολλαπλα μεγαλυτερο ειναι 10 συν 2 = 12 χρονια, τον Δεκεμβριο, 12 συνθεσεις, 12 Σεληνιακο Νεο

Ετος, το Ισραηλ 12 υποκαταστηματα. (σχημα 2)

3, Δημιουργια ημερα, ο Θεος δημιουργει τον ανθρωπο απο τον ανθρωπο, κατα τη nostril στην ζωη του, εγινε σε πνευμα

διαβιωσης. Ψυχη (3), one-sang, τη ζωη δυο, τρεις και δυο, η εξευρεση πραγματα. 10% του

μεγιστο πολλαπλασιαστικο ειναι 9 3 συν 3 = 12. (εικονα 3)

4, η εβδομη ημερα της Δημιουργιας σε AD 1, η ανθρωποτητα εγκατελειψε το Θεο, την εγκληματικοτητα, τους νομους της

περιοδο. (εικονα 4)

5 1 () 1914, το Angels δεμενα αναλυτη της ασφαλειας του δικτυου, ο Ιησους

για Wang, το Ευαγγελιο εξαπλωθει σε ολο τον κοσμο, περιοδο χαριτος. (σχημα 5)

6 1914-2019, το δικτυο ασφαλειας αναλυτη κυκλοφορησει, συγχυση κοσμο, ταραγμενους

ανθρωποτητας, ο πολεμος, Β 'Παγκοσμιου Πολεμου και του Ψυχρου Πολεμου, τον τρομο του πολεμου.
Σατανας αριθμος ειναι 666 (η "Βιβλος" αποκαλυψεις), (εικονα 6)

7 2019, ο σατανας αναλυτη ηταν παντα πετα στο θειο φωτια Λιμνες Village,

ο Θεος της δικης, η νεα ουρανια και μια νεα γη.

8, το βιβλιο του Daniel 12:11-13: "Επειτα απο την τακτικη Xian Ji καινε, και τη δημιουργια

των ειδεχθων καταστροφη των αντικειμενων, θα πρεπει να υπαρξει Hchijiaoksozhi. Οταν

Hchizoaozojuigozhi, για το προσωπο που θα λαβει. Και να περιμενουμε την εκβαση σας,

γιατι θα πατε στο κρεβατι. Εως το τελος του, θα απολαυσετε την τυχη σας. "

9, σε συνολο 2625 δυο ημερομηνιες, συμφωνα με την "αρχη του 1 ετους, το" νομο, (ο Θεος ειναι ενας αρεσει να

1 μεγιστη περιοδο ενος ετους. Τελωνειακη 4:6: 1 μεγιστη περιοδο ενος ετους · Κινα 14:34: μεγιστο 1

ετους. ), το αντιστοιχο διαστημα του 2625.

10, "να απαλλαγουμε απο τα καινε Xian Ji συχνα, και για τη δημιουργια του ειδεχθων

καταστροφη των αντικειμενων, «ο Θεος και η πολιτεια τελος στο εδαφος χωρις καμια ορατη

αντιπροσωποι του Θεου απο τη χωρα, στηριζεται gentile κανονα οτι ουτε καθυποταξει ενα

εθνους.

11, 607 π.Χ., στις αρχες Οκτωβριου, ουτε η χωρα δεν εχει καμια κυριαρχια. Στη συνεχεια εδωσε το

νομοθετης το διοικητη της Ιουδαιας βασης Lei Tai δολοφονηθηκαν, αφηνοντας το αργυρο να

ολους οσους εφυγαν για την Αιγυπτο. (Ιερουσαλημ 40-43) αξιοπιστες πληροφοριες δειχνουν οτι τα

Βιβλικες \ 'αυτο το θεμα μελετη παρουσιασθηκε στο 537 π.Χ. (το ετος της επιστροφης εβραικης κυκλοφορησει),

70 χρονια πριν απο 607 π.Χ., οι αρχες Οκτωβριου. (Ιερουσαλημ 29:10, 9:2)

12, 607 π.Χ., 607 π.Χ. εως αρχες Οκτωβριου, 31 Δεκεμβριου, = 1 / 4
Π.Χ. 606, την 1 η Ιανουαριου εως 31 Δεκεμβριου 1 π.Χ., = 606
Ετος 1, την 1 η Ιανουαριου εως 31 Δεκεμβριου 2018 Ετος 2018 Ετος =
Ετος απο την 1 η Ιανουαριου 2019 εως 2019 10 χρονια στην εγκαιρη = 3 / 4
Συνολο: 2625

13, και ετσι το 2019, ειναι το αποτελεσμα του κοσμου (τελος) για να ερθει ο Ιησους στη συνεχεια, το τελος των

gentile κυριαρχια, και τη δημιουργια του Θεου \ 's βασιλειο.

14, η "Βιβλος" αποκαλυψεις σαφεις οδηγιες στο δικτυο ασφαλειας αναλυτη day trial

ηταν παντα πετα στην πυρκαγια Λιμνες Χωριο μετα την αφιξη τους, καθως και με τον αριθμο 7,

επτα εκκλησιες, επτα οινοπνευματωδη, επτα, επτα νικες, ο Ιησους σακι επτα Road σφραγιση,

φυσαει επτα αγγελοι, επτα μπωλ. Ανθρωποι ψυχη (3) ειναι το μοναδικο ανθρωπινο τελος 7. Σατανας

οι αριθμοι 666, 777 υποψηφιοι για τα προσωπα. (σχημα 7)

Παραρτημα:

1, [Nuozhadanmasi "Zhu αιωνα," vol 72 αρθρα που περιλαμβανονται σε αυτη την ιστορια ειναι οτι το

εντολεας της ποιησης:
1999 ετους, 7 του μηνα.
Terror Βασιλια ηρθε,
Προκαλωντας Angelumoer (φωνητικη) βασιλιας για το Πασχα,
Κατα τη διαρκεια αυτης της περιοδου, Nancy (φωνητικη) απο το κυβερνων κομμα, στο ονομα της ευτυχιας.

Ωστοσο, σε αλλο αρθρο (αρθρα 48 vol), εγραψε θαυμασια δεν κατανοητο RJ

"Mei ποιητικη συλλογη":

Moon κανονα και τα τελευταια 20 χρονια,
Αν 7000 θα αποτελεσει ενα αλλο αντικειμενο το σχηματισμο,
Η Sun θα σταματησει καθημερινη λειτουργια,
Επισης προεβλεψε οτι το τελος της ιστοριας.
"εντολεας στο" Zhu αιωνα ", εγραψε καποτε ο προλογος: Ειμαστε τωρα στο 7000 ηλικια

(Αρ. 7 Πειθαρχια Millennium). "

1999 +20 = 2019]

Δευτερον, οι Κασσανδρες που προεβλεπαν την πηγη --- 2019 εμβολιστηκε γη αστεροειδων
Http: / / www.sina.com.cn 23 Σεπτεμβριου 2003 09:56 Κινα Aerospace αναφερθει

Νεο Μεξικο των ΗΠΑ αστρονομοι 5 Ιουλιου 2002NT7 παρατηρηθηκε απο εναν αριθμο αστεροειδων. They

υπολογισε οτι, περιπου το ΕΚΤ 2 ~ 4 χιλιομετρα διαμετρο αστεροειδης θα μπορουσε να χτυπησει τη Γη το 2019.

三, Love κανετε κρατηση

1, με την "νεα σχετικα με την Αγια Γραφη", πολλες διαφορετικες λεξεις εχουν μεταφραστει σε

Ελληνικα, "αγαπη" (αγαπη), μια απο τις "Αγαπης" ειναι ενα μεσο για να δωσουμε στους αλλους το κεντρο, κανει

δεν απαιτουν απο τα πιστωτικα ιδρυματα και τους μετ 'επιστροφης αγαπη. Χρησιμοποιωντας αυτην ο Θεος ειναι αγαπη για την αγαπη ολης της ανθρωποτητας,

Χριστιανοι εχουν ενθαρρυνθει να χρησιμοποιησει αυτη την αγαπη και την αμοιβαια αγαπη Αφροδιτη.

2, ο Ιησους ειπε: "Θα πρεπει να αγαπαμε ο ενας τον αλλον σαν σ 'αγαπω, αυτη ειναι η παραγγελια μου φιλους -

κινδυνο εναν \ 's ζωη, οι ανθρωποι δεν αγαπουν απο αυτο το μεγαλο. "(Κατα Ιωαννη Ευαγγελιο 15:12 --

13)

3, η αγαπη κεφαλαιο "1 Κορινθιους" Κεφαλαιο 13, που ειναι γνωστη ως η "αγαπη κεφαλαιο": "Μπορω να πω

οτι 10000 ατομα διαλεκτους, και ο Αγγελος λογια, χωρις αγαπη, εχω γινει ο Μινγκ

gongs, cymbals δακτυλιους για το γενικο. "Το τελευταιο τμημα του λεει:" Προκειται για μια τακτικη επιστολη

ειναι η αγαπη, αυτα τα τρια ειδη, το μεγαλυτερο απο τα οποια ειναι η αγαπη. "

4, η αγαπη ως thyself thy γειτονισσα μια Φαρισαιοι ζητησαν απο τον Ιησου και τους νομους του Μωυση, τι

η ζωη ειναι το μεγαλυτερο προειδοποιηση, ο Ιησους απαντησε: "Θα πρεπει να καρδια για να κανει τη σεξουαλικη και

ειναι, η κυρια αγαπη σας Θεου. Προκειται για την πρωτη εντολη, και ειναι ο μεγαλυτερος. Δευτερο

ειναι συγκρισιμη, για την αγαπη αλλοι ως αυτοαπασχολουμενοι. και οι δυο νομοι του Προφητη ειναι ο πλοιαρχος

ολα αληθεια. "(Κατα Ματθαιον Ευαγγελιο 22:37-40)

5, η αγαπη εχθρους σας ως "παραδεισο 8 Fuk," ειπε, και ο Ιησους διδαξε οτι το ανθρωπινο

"intelligence", στην αντιθετη περιπτωση, ειναι να καταδειξει τη σοφια του Θεου με σοφια συχνα

αντετιθεντο (Κατα Ματθαιον Ευαγγελιο 5:44).

6, γυριστε το αλλο μαγουλο Μετα την καταρτιση στα βουνα, ο Ιησους εμαθε στους μαθητες να μην

αντισταθει με τη βια, οπως ειπε, "Θα σας πω μονο να μην αντιταχθει το κακο επληγη σας

μαγουλο, η πλευρα του το προσωπο του ηταν ακομη μεταφερθει απο το hit "(Συμφωνα με το Ευαγγελιο

Matthew 5:39)

7, το δευτερο μιλι, πηγαινετε στην εποχη της Ρωμαικης φρουροι μπορει να αναγκασει τους ανθρωπους να μεταφερουν τις αποσκευες τους.

Μετα την καταρτιση στα βουνα (Κατα Ματθαιον Ευαγγελιο 5:41), ο Ιησους διδαξε

μαθητες, αν οι στρατιωτες τον αναγκασαν, τοτε λαμβανει φυγουν II. Αυτες οι λεξεις που χρησιμοποιουνται για να εκφρασουν την

προσωπο που ειναι προθυμοι να κανουμε, σε σχεση με αλλους ρωτησα για να κανουμε περισσοτερα.

8, ανθρακες σωρου της φωτιας για την ωμους και το "Ρωμαιοι" (12:20), Paul εφαρμοστει η

"Monitor" 25 γραφες μας διδαξουν δεν εκδικηση. Ειπε: "Αν σας εχθρους της πεινας, που εφαγε

μακρια · Αν διψας, σηκωσε το ποτο · Επειδη εσεις Ενταξει, ο ανθρακας πυρος συσσωρευονται στο

απο το κεφαλι του. "Με αλλα λογια, οι εχθροι σας θα πρεπει να ντρεπομαστε του.

9, ο Θεος δημιουργησε τον κοσμο να δειξουν την ικανοτητα, την αγαπη αντικειμενο, το αντικειμενο της αγαπης του, η

αντικειμενο την αγαπη του για την επαινους του κτιριου, τον τιμησουν.

10, ο Θεος ειναι αγαπη, οπως ο Ιησους συνοψιστει νομους της Αφροδιτης αλλα και την αγαπη ως αυτοαπασχολουμενοι, Παυλος ειπε

οτι η επιστολη τακτικη καταθεση, η οποια ευελπιστουμε, η αγαπη, ο μεγαλυτερος των οποιων ειναι η αγαπη.

11, αλλα τωρα, η αγαπη ειναι η μεγαλυτερη ελλειψη της επιστημης, ανεξαρτητα απο την αγαπη, τα βασανα του τομεα, χωρις τη λυση του. Εμπορικη κουλτουρα χωρις να εχει σημασια το τι χρειαζεστε,

Απλα ρωτηστε τι μπορειτε να αγορασετε. Στην πραγματικοτητα, το πιο κοντινο σε εσας και σε αλλους ανθρωπους, ο Θεος γυναικα (τουλαχιστον οχι με τον καθορισμο τον εαυτο του εναντι καθε προσωπου).

Ο νομος: ειστε διατεθειμενοι να πως αλλοι σας ερωτηση, σχετικα με το πως αντιμετωπιζει τους αλλους.

四, Ashes βιβλιο

1, ο Θεος δημιουργησε Adam \ 's σωμα με τη σκονη, εμφυσημενα του nostril θα ειναι θυμωμενος, που μετατρεπεται σε

πνευμα της ζωης. Αδαμ, μετα απο ολα αυτα, αλλα ενας ανθρωπος σωματος (υλικου), και οχι ως Θεος (Ling σωμα),

υπαρχουν περιορισμοι Shuling ζωη, και να δωσουμε πραγματικη ευτυχια της ανθρωποτητας, οχι μονο για να

πληρουν τα φυσικα χαρακτηριστικα της, τοσο περισσοτερο αυξανεται για να την αντιμετωπισει. Ανθρωπινη αναπτυξη Shuling δυναμεις

πρεπει να ξεπεραστουν ειναι η υλικη δυναμη.

2, ο Θεος εχει δημιουργησει ενα γιο που δεν θα του επιτρεψει να απροκλητη ξεχωριστο καλου και του κακου,

ατομα, για το Θεο ως φιδι Chong, Chong προσωπα που πρεπει να κανουμε (απαγορευεται τρωει φρουτα),

δημιουργων φυσικα γνωριζουμε οτι ως ανθρωποι γνωριζουν οτι δημιουργησε ο υπολογιστης μπορει να κανει

τιποτα, ο, τι ειναι ο Θεος \ 's σχεδιο γιατι ειναι Almighty.

3, η Οικουμενικη προερχεται απο την σκονη του σωματος, ατελη σωματος (απο την σκονη, και

ζωα), ειναι τα ορια των εγκληματων δεν ειναι το ματι, το εν λογω προσωπο δεν μπορει να επιτυχει

το στοχο του Θεου, "ο Θεος ειπε οτι οι ανθρωποι ειναι τοσο μεταξυ των νοικοκυριων, των αλκοολουχων ποτων, θα μου

παντα ζουν στο εσωτερικο του. "

4, η διακριση μεταξυ των ζωων η του ανθρωπου προς το Θεο ειναι Ling (φυσικο αεριο). Ανθρωπινα: Αθλητισμος

ειναι μια ψυχη, το πνευμα · Animal: μια ψυχη χωρις σωμα οινοπνευματωδη · Plant: σωμα χωρις ψυχη

δεν Ling.

5, Eden Park αν οι ανθρωποι ειναι σε θεση να κανουν διακριση μεταξυ της αμεσης φρουτα και τα φρουτα

ζωη, οι ανθρωποι δεν διαβαζουν τα βασανα σοβαρη, το αναπτυξιακο προτυπο, δεν μπορει, δεν μπορει να

ξεπερασουν τους φυσικους περιορισμους της σκονης θα opinionated, αναγνωριζουν τους ανθρωπους απο

ολα Θεου, οχι τη δοξα στο Θεο, ο απωτερος σκοπος του Θεου μεσω της Δημιουργιας, δεν θα μπορουσε να

αρχιζει το τελειο, δεν μπορει να βρει πραγματικη ευτυχια.

6, τοτε ενα φιδι (δικτυο ασφαλειας αναλυτη, ο Θεος εργαλειο που δημιουργηθηκε απο το Θεο για τον Θεο ελεγχου)

induced Adam Eve εναντιον Θεου \ 's παραγγελιες ειναι καλο και κακο τρωει φρουτα, μεσω ενος απο

του κοσμου σε οτι περασαν απο το θανατο του, στη συνεχεια, για να πεθανουν για ολους, να αφησει τους πολιτες να γνωριζουν

οτι ο Θεος αφησε πως το Lost.

7, και τωρα στη χωριστη καλου και του κακου φρουτων (σοφια φρουτα), ο ρολος του ανθρωπινου υλικου

τεραστια επιτευγματα, αλλα εξακολουθουν να επικεντρωνονται στις φτωχες ανθρωπινο υλικο απο το εδαφος,

Shuling ζωη χωρις να το ξερει, επηρεαζουν ολο και πνευματικοτητα.

8, "Αν χρειαστει να παμε σε φυσικο θανατο στη ζωη, στο πτωμα του Αγιου Πνευματος, που χτιστηκε

πραγματα, τα απαραιτητα ζωντανο. Που ειναι ο οδηγος, γιατι ο Θεος ειναι Shendiling \ 'γιο. "(Luo

8:13)

9, "του νοικοκυριου \ 's σωματικη, πνευματικη η αναβιωση ειναι το σωμα... Η πρωτη ειναι

, δεσμευει εδαφη. . . Ειμαστε εδαφη που εξαρτωνται απο το σχημα, θα πρεπει να υπαρξει μια

ημερα της μελλοντικης μορφης της. . . Σαρκας και του αιματος του σωματος, ο Θεος δεν μπορει να φερει τη χωρα.

. . Αυτο ειναι το συνολικο decay να γινει δυστυχως κακη. . . θανατο ηταν μια πραγματικη τυλιχθηκε

ετσι για να γινει πραγματικοτητα. . . ο θανατος ειναι η δηλητηριαση αγκιστρο εγκληματα. "(Lin πριν 15:44)

10, Ιεχωβα \ 'ονομα ειναι το νοημα της επιτυχιας, και ειναι τεταμενη, και τωρα η ιστορια ειναι η δοκιμη

ολα αυτα, το ενα με τη δυναμη να ξεπερασουν μια φυσικη Shuling δυναμη, και το τελικο

Zhuling σωμα.

11, Sheng ειπε δικαιοσυνης και τη δοξα της αγιοσυνης οτι η χριστιανικη πνευματικη ζωη και τη συνεχιζομενη αναπτυξη του Αγιου Πνευματος, για να ζουν μεσα σε αυτους τους πιστους οτι το εγκλημα

Και για να αλλαξει ο χαρακτηρας τους. Στους θεους για την αναπτυξη, την ανοικοδομηση και τον Θεο της κυκλοφοριας, και ολοι κατω απο τη δοξα του Θεου, και, τελικα, σε ολα τα δοξα του Θεου, τωρα

, Γεμιστη με την αγαπη του Θεου μελη χτισμενο, ο Θεος Creation προγραμμα θα ολοκληρωθει.

五, Spirit βιβλιο

1, πιστευουμε Θεου, Daoshenmianqian να πρεπει να επιστολη θειστικες. Ο Θεος Θεου: η δημιουργια

του συμπαντος και των κυβερνωντων, η μια για τον Θεο, δεν θα εχει ποτε.

2, προσπαθειες μου για την πρακτικη Αγαπη. Δεν αντιτιθεμαι σε κανεναν. Ιησου: "Θα πρεπει να αγαπαμε καθε

αλλα οπως και σ 'αγαπω, αυτο ειναι δικη μου σειρα. "

3, διαβαζει, και την Αγια Γραφη, ο Θεος να εχει το δικο του, το μελλον του κοσμου της Βιβλου Lane.

Ιησου: "Θα απορροφησει συνεχως γνωσεις, να κατανοησουν το ενιαιο Θεου, και ο Ιησους Χριστος

για την κακη κατανοηση σας δεν μπορει ποτε να πεθανει. "

4, εξαπλωνεται το Ευαγγελιο οτι ο Ιησους σχετικα με την καλη ειδηση. Αυτη ειναι μια μεγαλη αποστολη του Ιησου ειναι

του Αγιου Πνευματος. Ιησου: "Το Ευαγγελιο του Βασιλειου των Ουρανων θα ειναι ανοικτη σε

προπαγανδα, εξαπλωθηκε σε ολο τον κοσμο ζουν σε ενα μαρτυρα, σε ολα τα μελη

κοινοτητων, το τελος θα ερθει. "

5, η προσευχη και ο Θεος λεγεται οτι ειναι πολυ τυπικο, οπως η εταιρεια μαντρα recitation

απο την προσευχη του βιβλιου μπορει να ειναι ακανονιστο, οπως και σε φαναρια τη στιγμη νομιζω του Θεου.

Προσευχη μπορει να σιωπα, και μπορει επισης να ειναι καλο, μπορει να ειναι ιδιωτικες, και μπορει επισης να

ανοιξει. Ο βασικος σκοπος του ειναι να διατηρησει και να προσευχομαστε ο Θεος κυκλοφοριας.

6, νομιζοντας Θεου, οπως ο Θεος, η προελευση του συμπαντος, ο σκοπος της ζωης, του θανατου, το

μελλον.

7, η εξεταστικη δοκιμασια. Θα ειναι η καταρτιση, δοκιμασιες και τις ταλαιπωριες των αναγκων της

Shuling ζωη ειναι, το πιο ομορφο πετρες να παραγουν πραξει κατα το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα για την

του Αγιου Πνευματος με διαφορετικους τροπους για εσας, και θα περιμενει μεχρι την ολοκληρωση των διατυπωσεων

βημα Τελος, ο Θεος θα τοποθετησει σας στην καταλληλη θεση.

8, το θαυμα, ο Ιησους βιογραφικα πολυ σημαντικο στοιχειο: παρθενια εγκυες γυναικες,

Πασχα και ανεβαινοντας στους ουρανους. "Bible" ηταν υπερπληρης με μαγεια, μια θαλασσα της ανθρωποτητας

μερισματα, αλλα και πυρκαγια προηλθε απο τον ουρανο και θαλασσιες διαδρομες κατα την εκρηξη. Φυσικα, σε μια

εννοια, οποιαδηποτε αλληλεπιδραση μεταξυ Θεου και ανθρωπων λειπουν. Θα θελαμε να δωσουμε την

μαγεια του Αγιου Πνευματος.

9 ηγεσια. Στις οδηγιες απο τα μελη του Αγιου Πνευματος οτι πρεπει να αφησουμε

ολοι επιστολη Θεου, ο Θεος επαινου, η δοξα του Θεου και για την ανοικοδομηση του ανθρωπου Κηπος της Εδεμ.

10, ο κοσμος στον οποιο ζουμε ειναι προγραμματισμενη, εφοσον το υλικο συμπαν να ειναι τοσο ανησυχητικα

αποτελει καλο τροπο, εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτο δεν ειναι απλως μια ορθολογικη

Πραγματι Ερση. "

11, το σωμα ειναι το ιδιο σωμα, η ψυχη ειναι η ιδια ψυχη, η σκονη ειναι το μονο προσωπο στο σωμα για την πρωτη, τη δευτερη, για την ψυχη · Πνευματικος

Οπως ο πρωτος ανθρωπος που ψυχη, το σωμα για το δευτερο.

六, Αιωνια Ζωη βιβλιο

1, αργα η γρηγορα, σχεδον ολοι θα ρωτησω, ποιο σκοπο στη ζωη, ποιοι ειμαστε; Γιατι

ζουμε; Why do we die? Συνεχιζομενη υπαρξη μετα θανατον; Το μελλον μας; Φιλοσοφια

εχουν ως αποτελεσμα και τη θρησκεια.

2, ο σκοπος της ζωης του μονο και μονο επειδη ειναι σκληρη δουλεια για να βελτιωσουν τις συνθηκες διαβιωσης

περιβαλλον, η διατηρηση της διαβιωσης των οικογενειων τους, τοτε ισως θα ζησουν

1980 εχασαν τη ζωη τους, ετσι ωστε να μην υπηρξε ποτε;

3, το παλαιοτερο βιβλιο της ανθρωποτητας Bible ειπε: "Η δικη μας πλοιαρχος, ο Θεος μας, θα επρεπε να τιμησει,

ο διακεκριμενος, δυναμη, επειδη δημιουργησε ολα τα εμβια οντα, και ολα αυτα γιατι το

επιστολης σας, και καποιοι ειχαν δημιουργηθει. "(αποκαλυψεις 4:11) για μας, υπαρχει μια μεγαλη

σημασια της ιδεας για την υπαρξη του Θεου, σχεδιαστες, γιατι πρεπει να εχουν

λογους και σκοπους που δημιουργουμε, Ιεχωβα ειναι η "επιτυχια", εννοω.

4, ενας ανεμιστηρας, Jinhualunzhe τωρα λειπουν επισης: Παροτι φαινεται φυσικο θανατο, αναποφευκτος, αλλα

ανθρωποι ειναι απροθυμοι να αποδεχθουν αυτη την πραγματικοτητα. Βιβλικες ειχε οντως ανοιξε, φερνοντας

η αληθεια στο φως.

5, η Αγια Γραφη δειχνει οτι ενα ατομο που δεν πεθαναν λογω της ατελους (απο σκονη

σωματικη), ο Θεος ειναι pre-arranged, απο την μια δημιουργουνται για φορες. "God \ 's στην καρδια

αιωνιας συνειδησης, ειναι οτι ο Θεος εχει ως ανθρωποι δεν ειναι ποτε διερευνηθουν. "Επειδη ο Θεος -

ανθρωπινο κεφαλαιο, τους ανθρωπους του κοσμου να ζουν στη σκια του θανατου, με την

βασανα, απωλεια στοργη εδω. Και τα ζωα δεν εχουν ποτε ανησυχουν για το μελλον

θνησιμοτητα, γιατι δεν το γνωριζω.

6, η φυσικη επιθυμια να ανταποκριθει ομορφα, και την καταργηση των εσωτερικων αντιφασεων,

την ανθρωπινη κατασκευη διαφορους λογους, οπως ειναι η μετενσαρκωσης της ψηφοφοριας,

δεν περιεργο που δεν εχουν. Οι επιστημονες προσπαθουν να καταργησουν παλιο μυθο, γιατι ηθελε να

αντιστραφει θανατο, η τουλαχιστον το προσδοκιμο ζωης.

7, πραγματικα δεν Jinhualunzhe θειστικες επιστολη, λεγοντας οτι η επιθυμια να δω τη

διαδικασια εξελιξης που δημιουργουνται αυταπατες, γιατι η επιθυμια για να μοιραστουν τις αποψεις τους

αντικρουομενες. Αλλα νομιζω οτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι υψηλοτεροι ζωα. Απο την αλλη πλευρα, επεσημανε

οτι η Βιβλος ειναι ο θανατος των ανθρωπινων εχθρους, η οποια θελουμε να ζουμε με το

φυσικη επιθυμια συντονισμενες.

8, τοτε δεν εχουμε ενδειξεις οτι τα ανθρωπινα φυσικη μπορει να ζησει για παντα; Πραγματι, μια ενιαια ανθρωπινη

λειτουργιων του εγκεφαλου που γινεται, εμεις exclaimed θυμωμενος, ο εγκεφαλος εχει πληρως αποδειχθει οτι

θα μπορουσαν να ζησουν μια πιο μονιμη, οπως και η συγχρονη ζωη δεν πρεπει να ειναι τοσο μικρο. Brain-1,4 kg,

να περιεχει 10 εως 100 δισεκατομμυρια νευρικα δισ. ευρω, "Καθε νευρο Yuan Ταιβαν ειναι ενα προηγμενο

υπολογιστη. "

9, ολοι \ 's μυαλο ειναι η πηγη εκπληκτικη δυναμη, τα οργανα και τις εξελιγμενες

και αποτελεσματικο. Οσο περισσοτερο κατανοουμε τον εγκεφαλο, το πιο δυναμικο ειναι οτι εγκεφαλου

απεριοριστη. Εξελικτικη διαδικασια κατι πρωτοτυπο γιατι ζει σε μια σπηλια ανθρωπος, η συγχρονη

ανθρωποι, "δημιουργει" ενα ατελειωτο δυναμικο για τις μελλοντικες γενιες για παντα απο την αρχη;

Σαφως, η μονη λογικη ερμηνεια ειναι οτι οι ανθρωποι πρεπει να ζησουν για παντα.

10, η ζωη τους τρεις: Πρωτον, υλικη, φυσικη, καταφυγιο · Δευτερον, η ευαισθητοποιηση, η σκεψη,

κοινωνικες δραστηριοτητες · Τριτον, η ψυχη, και η ψυχη, η θρησκεια.

11, η μονη λυση για το μεγαλυτερο μας πονος (self-θανατος) μπορει να ειναι χαρουμενες. Αν ο θανατος

καταθεσεων χωρις ανανεωση, ζουμε θα ηταν ασκοπη, τη ζωη τους ληγει με

θανατου ως μαθητης καλειται να κανω πραγματα.

12, ο σκελετος της ζημιας, ιστοι, οργανα, οι αυτοαπασχολουμενοι μπορουν να επουλωθουν, ο μεταβολισμος του σωματος,

γενια με γενια. Στη διαρκεια της ζωης μας, το σωμα ενος αγνωστου αριθμου των

βιοχημικη δομη ενημερωθει. Οταν εχουμε μια φυσικη Shuling, αντικαθιστωντας εναν ανδρα \ 's

σωματος, η μαγεια της αυτο-ανανεωσης διαδικασια θα εξακολουθησει να ειναι, "Δεν σε θανατο", η οποια ειναι

κατι.

13, εχουμε τη δημιουργια, που ζει στον κοσμο του σκοπους: επιστολη Θεου, ο Θεος επαινου,

τη δοξα του Θεου και ο Θεος διατηρησει αιωνια ψυχη κινησης ηταν χαρουμενη, παντα στον Θεο για την

μουσικη, παντα με το ιδιο το Θεο.

14, "ο Θεος στον ανθρωπινο χαρακτηρα, και εζησε μαζι τους, οτι θα κανουν το λαο του. Θεου θα

προσωπικα μαζι τους. Ο Θεος θα καταργησει ολα τα δακρυα στα ματια τους, οχι του θανατου, δεν ειναι

πλεον μια θλιβερη απωλεια, το διακριτικο κλησεως, τα βασανα. Πρωην πραγματα εχουν περασει. "

15, η ημερομηνια που προβλεπεται στο αμεσο μελλον, "ειδα αλλο αγγελο πετουν σε αερα, που δεν πρεπει ποτε να περασει

για να το Ευαγγελιο για τον λογο που ειναι ο εθνικος των διαδικων, ειπε μεγαλοφωνα,

πρεπει να φοβομαστε τον Θεο, δοξα με αυτον, γιατι η δικη που εχει ερθει η ωρα, θα πρεπει να

vista συνδυαζονται για να δημιουργησουν τη θαλασσα και τα νερα πηγης. "

16, περιπου 17:3 γνωριζω τον μοναδικο και αληθινο Θεο, και σας γνωριζουμε διαφορα με τον Ιησου Χριστο, που ειναι η αιωνια ζωη.

七, Heaven κανετε κρατηση

1,2019 στις αρχες Οκτωβριου, ο Lord επιστροφη του, να ανανεωσει κοσμο, κυριως για την ενημερωση του λαου της ψυχης, (με το τραγουδι δισεκατομμυρια ατομα - ενα συνολο της UNITA και την εξαπλωση της Διακηρυξης,

ο λαος με την ψυχη τωρα, εχει ενημερωθει για το κυριο υπαρχει), ετσι ωστε να εχουμε τη σκονη απο την πνευματικη, και τη δημιουργια του Θεου της χωρας, η γη ειναι Παραδεισος.

2, (DAMA) Πραξεις Βιογραφια: 2:44 επιστολη σε ενα προσωπο, το συνολο της κοινης.
4:35 οπως απαιτειται απο το καθενα, για να δωσουμε σε ολους.

3, (να κανει ο, τι μπορει) 2 Thessalonians 2
3:8 μπορουσαμε να πουμε τιποτα δεν του ρυζιου. Σκληρης δουλειας, αλλα η μερα και η νυχτα δουλεια, οποτε πειτε ενα προσωπο

Συμμετοχη.
3:10 εποχη μας οπου εχετε πει πως, αν καποιος αρνειται να συνεργαστει,

Δεν εχουν να φανε.

4, 21,22 Αποκαλυψη: δειτε, εγω θα ενημερωθουν τα παντα. Ο νικητης θα στηριξει, οπως η βιομηχανια. Αυτος πρεπει να ειναι ενας υπαλληλος του υπουργειου. (Η

Κανουμε τα παντα).
Μπορω απλως να ειναι προθυμοι να λαβουν τις ζωες των νερο να πιουν. (DAMA).

5, και ο κοσμος δεν ειναι πλεον ο ιδιος κατα τη ρυθμιση, ολοι ειναι AGAPE (προθυμος να αγαπησει αλλοι ως το κεντρο), καθως και ως ενα απο ευτυχια. Ο καθενας δεν κρινεται πλεον αναγκαια

Για να προφυλαχθουμε απο οποιοδηποτε προσωπο εξαιτιας τους δικους τους ανθρωπους μονο γνωριζουν την αγαπη του, αλλα μονο αγαπη, η αγαπη ολους, η οποια ειναι η γρηγορη παραδεισο

Le.

6, οχι πολεμο, τις μαχες, ουτε καν ισχυριζονται οτι ο κοσμος δεν ειναι πλεον τραυματισθουν αλλοι, ο καθενας εχει θεωρηθει ως ανθρωποι αδελφοι και αδελφες, ολοι εντελως

Ιση αγαπη. Ανθρωποτητα το ηθικα προτυπα συνολικη βελτιωση.

7, και ολοι εθελοντικα για την παραγωγη πλουτου.

8, το μεσο διανομης του πλουτου για ολους, ο καθενας του βασικου υλικου αναγκων τους. Δεν υπαρχει πεινα, στεγη, η κακη λογιοι ολο χαμογελο;

.

9, σθεναρα την αναπτυξη προηγμενων επιστημης και της τεχνολογιας για τη βελτιωση της παραγωγικοτητας. Με την αυξηση του πλουτου, για την καλυψη του καθε ατομου υλικο βελτιωνεται σταδιακα.

10, εθνικο, στρατιωτικη, η επιβολη του νομου και σε ολες τις αλλες μηχανες διαλυση της δικτατοριας, γιατι δεν χρειαζονται πλεον.

11, τα σωματα μας γινουν τελεια, χωρις ελαττωματα και αναπηριες. Αναποφευκτα, δεν ειναι πλεον ενας θανατος.

12, απαθανατισε για μας το γεγονος οτι σε μια χωρα οπου η αιωνια, και ο Θεος ειναι μαζι μας σε ολη την επιδιωξη σαν θεο, δεν θα υπαρξει ποτε εξαντληθει.

Ετσι, η αναπτυξη των ανθρωπινων πεποιθησεων, της ιδεολογιας, της επιστημης, της τεχνολογιας, του πολιτισμου, των τεχνων. . . Λαικη μυαλα και ψυχες απολυτα ικανοποιημενοι, ηταν ικανοποιημενοι με.

13, δεν παιρνει κανενα κακο για να εσεις να υπηρετησει τον Θεο, ο Θεος επαινου · Μεταξυ εμπειρους μεταξυ των αγγελων και των Οσιων με την ιδια. Προσβαση στη ζωη

Τελεια, Xintian οροσημο τελειο γεματο ειρηνη και δικαιοσυνη.

14, οτι ειναι παραδεισος.

15, ο Θεος θα αφησουν ολοι στους ουρανους. Τραγουδι ειπε Ιαπωνια Guizi δισεκατομμυρια ανθρωποι στον ουρανο.

16,2019, με την χριστιανικη Love αλλοι, οπως κι εσεις στον κοσμο της οικοδομησης μιας κομμουνιστικης κοινωνιας.

17, η πληρης απελευθερωση του λαου - λαου του Θεου, των λαων, ειναι η ενοτητα του Θεου ρυθμιση, τη χαρη του Χριστου ειναι το θεμα.

八, πολιτικα και οικονομικα βιβλια

1, Geyimin για την πρωην κοινωνικη ιεραρχια (βιαιη κοινωνια), η Geyimin μετα την κομμουνιστικη κοινωνια (κοινωνικη αρμονια).

2, το πρωτοτυπο, τη δουλεια, φεουδαρχια, κεφαλαιων, την κοινοτητα, τοσο κοινωνικη ιεραρχια, αλλα διαφορετικης ποιοτητας κατηγοριας στην ταξη ιεραρχια των αλλων ΕΚ

Διακυβερνηση, και προτεραιοτητα στην κατανομη του κοινωνικου πλουτου.

3, οικονομια: η παραγωγη πλουτου ·

Πολιτικα: κατανομη του πλουτου.

4, το ειδος του οικονομικου συστηματος ικανη να παραγει περισσοτερο πλουτο, των κοινωνικων συστηματων.

5, το λεγομενο πολιτικο, οχι το λιγοτερο λιγο μυστηριωδης, δεν ειναι ευγενεις, αλλα το μεσο για την κατανομη του πλουτου και.

Μπορειτε ασχολουνται με την πολιτικη του Leader πολιτικη, αλλα και να συμμετεχουν στην κατανομη του πλουτου, η ακομη και δικαιοτερη κατανομη του πλουτου ειναι πως να πω λιγα λογια συμβουλες.

6, ταξη, η γραφειοκρατια, τα πολιτικα κομματα, τα νομοθετικα, δικαστικα, διοικητικα, πολιτικα τεχνητα πολυπλοκη, και δεν φαινεται να ειναι υψηλο, δεν ειναι τοσο βαθια

Μετραται σε πολιτικο γεγονος Μονο τεσσερις λεξεις: κατανομη του πλουτου.

7, κομμουνιστικη κοινωνια μονο τρια ειδη ανθρωπων: (1) οι παραγωγοι του πλουτου, εχουν την ικανοτητα να εργαζονται ολοι οι ανθρωποι κανουν το καλυτερο τους. (2) κατανομη του πλουτου, Choi

Fu κατανομη της εργασιας ειναι η ιδια. (3) προσβαση σε πλουτο, που ειναι ολα, on-demand (ευλογων αναγκων) κατανομη, δηλαδη, για την παροχη της χρηματοοικονομικης κοινοτητας

Fu μεσο διανομης.

8, δεν υπαρχει καμια πολιτικη αντι-επαναστατικα; Δεν υπαρχουν αντιδραστικες; Δεν υπαρχουν πολιτικα ευαισθητο; Δεδομενου οτι μονο η κατανομη του πλουτου και πολιτικα μεσα,

εχετε πει;

Τιποτα δεν σας, αλλα λιγο περισσοτερο, θα ηθελα λιγο λιγοτερο · Or ειμαι καπως περισσοτερο, κατι λιγοτερο.

9, μονον ολοι ειναι ισοι ενωπιον αρμονια, χωρις ιεραρχια της κοινωνικης αρμονιας.

Μπορειτε της μητερας του επαυλη Ψαρια και Κρεας BMW ΗΠΑ γυναικα

Ι mother'sstilt σπιτια του ποδηλατου λαχανικα καροτενοειδων Δεν Pretty Woman

Τι σας Λαο Τσε και την αρμονια; Ας σας απολαυση της ζωης; Υποφερω ολη τους τη ζωη;

Εσεις και εγω δεν θα την αρμονικη, αλλα να γραμμαριο ζωης σας, σας ζωντανα επαυλη, η οποια ανοιξε το BMW, και yourFish τρωνε κρεας, το να κοιμασαι ΗΠΑ γυναικα

10, η αυξηση της συνειδητοποιησης των φτωχων, ωστε να συνειδητοποιησουν οτι υπεστησαν καταπιεση, την εκμεταλλευση και τη δυστυχια δεν ειναι συμφωνη με τις απαιτησεις του Ευαγγελιου, και

σε αντιθεση με τη θεληση του Θεου, ετσι ωστε να μπορεσουμε να δρασουμε στη δικη τους λογικη δραση.

11, οχι μονο τα κρισιμα κοινωνικα υπαρξη της φτωχειας, η εκμεταλλευση, η καταπιεση και η αποξενωση, καθως και η κριτικη επικεντρωνεται στις αιτιες του φαινομενου αυτου θεμελιο της

το συστημα - το καπιταλιστικο μεσα παραγωγης θητεια. Εντελως αποσκιρτηση απο το καπιταλιστικο συστημα, οχι με την καταπιεση και δεν ταξη ανταγωνισμων δικαιη, ανθρωπινη κοινωνια αντι. Η

ιστορικης προοδου, αντι για τη βελτιωση και τη διατηρηση του status quo, η να συρετε το ιστορικο retrogression.

12, η χριστιανικη παραδοση της φτωχειας και της αδικιας στον Θεο και η καταδικη της χωρας με βαση τις προσδοκιες, ανησυχιες που υπαρχουν σε μια καπιταλιστικη κοινωνια καταδικαζει την

ολοενα και πιο σοβαρα κοινωνικα προβληματα, και του χριστιανικου πνευματος ως λυση για τα κοινωνικα προβληματα.

13, και χρησιμοποιουνται για να παιξουν με την παραδοσιακη χριστιανικη αντιπολιτευσης εκμεταλλευση, η αδικια αντιταχθουν, υποστηρικτες της κοινωνιας σωσει το λαο του ιδεολογια, κοινα σε ολα τα μεσα παραγωγης,

αθλο επιμερισμου, της ισοτητας, της αμοιβαιας φροντιδας, οπως υποστηριξε ο κομμουνισμος. Επιπλεον για να επιμεινουμε στην παραδοσιακη χριστιανικη Κασσανδρες δικης, η μεταθανατια παραδεισο, αλλα και βασει των

τη γη για να επιτευχθει το ιδανικο για μια καλυτερη κοινωνια, και μεσα απο την Εκκλησια της οδηγο για την ευρεια μαζα των χριστιανων για το τι θεωρει ως την ιδανικη κοινωνια ειναι μια λογικη ενεργεια.

14, ειδεχθων ανθρωπινη φυση ειναι η πηγη της διαφθορας, αν θελουμε πραγματικα την εξαλειψη της δουλειας, μονο μεσω "το πνευμα της μετατροπης," η ψυχη αλλαγες, το οποιο "η εξαλειψη του κακου

να επιτυχουν τους δικους τους "." Τι θα συμβει αν αδικο, πρωτα θα πρεπει να γινει ειναι να αποβαλω οποιοδηποτε μισος στις καρδιες τους το συναισθημα. "ray Θεου, ο Θεος χρονια να τελειωσει την αδικη πραγματα.

15, καπιταλισμου ως «συγχρονης δουλειας», nots την αποψη των καπιταλιστων μονο "εργαλειο". Η προσωπικη ελευθερια του καπιταλιστικου νομικες διαταξεις ειναι ψευδεις, «συγχρονης δουλειας

και η αλυσιδα ειναι τα μεσα της πεινας "και ο κοσμος πρεπει να ξυπνησει και να ριξει τον εαυτο του για το δουλεμποριο χειροπεδες. Αλλα αυτο δεν μπορει να ειναι επαναστατικες βιαια μεσα να κανουμε. Σωτηριας

εγκειται στην "χριστιανικη αγαπη" και να ενισχυσει την "ηθικη του λαου συνδεσμο" ειναι "ειρηνικη χρηση των δικων τους δικαιωμα στο μεγιστο δυνατο βαθμο."

16, συνολικα μοιρασμα του πλουτου αναγκαιοτητα και δυνατοτητα. Φυσικο δικαιο, και η χριστιανικη αγαπη ειναι η βαση ολων των νομων. Συμφωνα με το φυσικο δικαιο, τα δικαιωματα και οι υποχρεωσεις

ισες. Εργαζομενων που υποφερουν δεν ειναι ο βασικος λογος για τον μηχανολογικο εξοπλισμο, σε μια κοινωνια του συνολου των μηχανων προς οφελος της ανθρωποτητας. Η ανιση κατανομη της εργασιας, του προιοντος

διανομης, οπως το να μην προκαλειται μεταξυ φτωχειας, που αποτελει την αιτια της δυστυχιας των εργαζομενων, καθως και η συντηρηση αυτων των απεχθη μεσα μια κατασταση συγχυσης ειναι χρημα.

Ολα αυτα λαμβανουν τις ιδιες συνθηκες διαβιωσης, ωστε να ειμαστε ξεγνοιασια, η αγαπη ευτυχια. Ως εκ τουτου, θα πρεπει να ασκει συνολικο μοιρασμα του πλουτου, η καταργηση του συστηματος των

χρηματων, την ισοτιμη προσβαση σε ολα τα πλουτη, την ιση κατανομη της εργασιας, καθως και την ιση διανομη των προιοντων, την ιση απολαυση. Ιση προσβαση στην εκπαιδευση, την ισοτητα των φυλων, καθως και καθε

προσωπο εχει μονο το δικαιωμα να απολαμβανουν και χρειαζονται τοσα πολλα πραγματα και οχι πανω, καμια χωρα δεν εχει το δικαιωμα να συνεχισουν με μεγαλυτερη καταναλωση και μικροτερη αθλο, ενα προσωπο δεν μπορει να γινει διοτι

εχουν περισσοτερες γνωσεις και μεγαλυτερη προσβαση στην απολαυση και λιγοτεροι ασχολουνται με την εργασια, γιατι διαφορετικα θα ειναι αριστοκρατικο. "Earthliness τον τελειο ανθρωπο ειναι μια ωριμη καλλιεργειες, το

γη του συνολικου πλουτου ειναι η πρωτη αυτου του ειδους τις καλλιεργειες οπωροφορων. "Συμφωνα με το νομο της αγαπης εντολη για τη συγκομιδη ωριμων φρουτων του ανθρωπινου - συνολικου πλουτου sharing.
. .

17, Sterling χριστιανικη αρχη ειναι η καταργηση της ιδιοκτησιας, την καταργηση της κληρονομιας, με την καταργηση των χρηματων, ενα συνολο μοιρασμα του πλουτου, ολοι ελευθερια, ισοτητα και

αγαπη, και ουτω καθεξης. Για την επιτευξη αυτων των αρχων, "ειναι μια κομμουνιστικη κοινωνια, που ελπιζουμε να τις Ηνωμενες Πολιτειες και το αξιωμα του κρατους", "ειναι η κομμουνιστικη κοινωνια." Κομμουνιστικη ως

νωρις το χριστιανισμο, κατηγοριοποιουνται ως "καθαρο Χριστιανισμο."

18, μια κομμουνιστικη κοινωνια ειναι η καταργηση του ταξικη κοινωνια, μια μεγαλη κοινωνικη αναπτυξη των παραγωγικων δυναμεων, υλικο και πνευματικο πλουτο πολυ εμπλουτισμενο το

κοινοτητα, ολα τα ακινητα ολης της ανθρωποτητας πολιτογραφησης, καθε προιον που λαμβανει το τι χρειαζεται, ολοι οι πολιτες απολαμβανουν ισα κοινωνικα και οικονομικα δικαιωματα, ο κοσμος δεν θα εχει πλεον ως αθλο

μεσα, ωστε να ζουν, και "Labor θα γινουν τα πρωτα ατομα που συνειδητα αναγκη."

19, της κοινωνικης ταξης και της κοινωνικης διαιρεσης κατευθυνση της αναπτυξης της ανθρωπινης κοινωνιας αναποφευκτα θα κινηθουν προς την κομμουνιστικη κοινωνια.

20, "Internationale" και το τραγουδι, "British Turner αρσενικα θα πρεπει να επιτυχει στις οχθες του Νειλου", η βρετανικη Turner αρσενικα Νειλου μη κομμουνιστης, αλλα ο διεθνισμος (INTERNATIONAL - γαλλικα),

"Πρεπει να αντιληφθουμε τον διεθνισμο" Αλλα ειναι τα αιτηματα της παγκοσμιοποιησης.

21, το μελλον της ανθρωποτητας εξαρταται απο το Θεο και το λαο της κατανοησης του Θεου και την ασκηση των Road, αφου ο Θεος ολης της ανθρωποτητας, κατεληξε σε συμφωνια, μπορουν να ακολουθησουν τον Θεο, και

σε μια δικαιη και αμεροληπτη, τοτε ενα καλυτερο μελλον θα προκυψουν, δεν σημαινει την. Ειναι ακριβως γι 'αυτο ειναι να προωθησουν και να προωθησει τις χριστιανικες Θεου, ως ιερη αποστολη.

22, συμφωνα με την Εγκυκλοπαιδεια Britannica του ορισμου του κομμουνισμου ειναι η βουληση του λαου σε ολη τη χωρα του μεσου εισοδηματος και περιουσιας διανομης πολιτικο ιδεωδες

συστημα.

九, Word βιβλιο

1, καθε προσωπο που ειχε μονο τη δυνατοτητα να πουν τις δικες του ιδεες, μπορουμε να βρουμε το καλυτερο.

2, εχουμε ηλεκτρικο ρευμα, με το Internet, αλλα δεν παραγεται πλεον Ιησου, Mohanmu μπορει,

Σακιαμουνι, kong Zi, ο Λαο Τζι.

3, the woman: My other half.

4, on the money: money is a good thing.

5, on friendship: geo-ridden.

6, on death: the end result.

7, on the world: the chance.

8, on life:white.

9, on the Dream: The second life.

10, on life: only for a life.

11, on life: never fall.

12, the others: do not care how other people said.

13, on Life: freedom and equality fraternity.

14, the fight? Fighting should not, and should not set itself against any person because other people are in this world and you are most similar closest Dongdong

.

Why fight one another? You know, he would love, and love what you fear feeling.
Why should one person killed another person? You know, he lives only once as you like, equally valuable, as he as you are

Love his parents wives and children.
I can not imagine a personshot and killed another person scenes, why ah? OH, your kind! ! ! OH MY GOD! ! ! ! !

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

15, Lin Daiyu in love with Jia Baoyu is not real love, the love Jia's largest Coke is the real love.

16, everyone is looking forward to a good wife, on their own how how good you can be a good wife for other people? How on how he

Okay? So all in the air did not truly love the world sighs, no good men (female) people.

17, the 18-year-old will never have the girl, and you change with each passing day old.

18, Nietzsche's superman vision there, he said it would be contempt for all human Superman, it is a "great contempt, love contempt for the most

In fact contempt favorite. "Songs million people now have this feeling.

19, the President and the United Nations should take sanitation workers the same wages, only different division of work, and to voluntary.

20, the United Nations Chairman of the distribution of wealth is only a small accounting is not noble than other people.

21, "Some people have nothing in this world, some people have been too many", we can say no! ! !

22, as long as there are people in this world die of starvation, the people are all alive selfish. Since Love others as yourself impossible to achieve, then lower

Demand is inevitable, it would be: do not with anyone right. Everyone does not need any preparedness, life experience will be how high ah.

23, the country's foreign exchange reserve enlisted Gaibang

24, and not all do, setting himself against any person, it is now paradise. To do everything they can, on-demand (community can provide the reasonable needs) allocation,

If everyone is willing, be very easy, but also very happy.

Without such material greatly enriched, can be allocated according to basic needs. With the increase in productivity, meet each person's material gradually improving.

The key is a happy soul, the soul meet. Without setting himself against any person (width requirements), AGAPE (strict requirements).

25, people do not make me, I do not prisoners; If I were guilty, I do not prisoners.

26, life can be simple met, it must satisfy the soul of pursuing.

27, the human body is not the crime, the crime of people's minds is the Evil.

28, online heart of a person to speak tone, Reading people will understand the contrary, the misunderstanding that the resulting.

29, the network any person any one person can say anything.

30, all forStomachbusy and songs for the soul billion people busy. Just want to make money is what is the use? You make a million, what is the use

?Eat Drink Abusers Gambling pumped? You really useful? All external, that is, material, really is not important, it has a disposable others away, are false

Empty. Only spiritual peace and satisfaction This is a fact. Our hearts which, if peace in the embrace of God, you will never not be at peace.

31, a person or a thinking person, only breakthrough in any of their predecessors. Areas can be closer to God, because God unlimited. The only breakthrough

He predecessors areas closer to the truth, because the truth unlimited.

32, a basic estimate: There are no 100% believed in God.

33, all God allow evil to God for the life.

34, God's good student Satan and God workers.

35,2019, with the Christian Love others as yourself in the world of building a communist society.

36, a person, regardless of who the person is, prestigious officials and others, merchants giant, Ping the common people, thieves prostitutes, beggars wave of Han killer

bandits, residues

The disabled orphans, and seriously ill will die, are people ah, ah are all God's children, are our brothers and sisters ah, ah are people! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

! ! ! ! ! ! ! All people, and people like you and me.

37, the world will ultimately be a unified, global communist society, but means is Love others as yourself, not violent revolution.

38, the world's fair is the only time and death.

39, the great man of his wife's Law: Almost all great men have multiple wives (his girlfriend), the emperor would not have said, and You

40, are all God's children, as are all created by God, the song billion people are recognized as brothers and sisters, including Hitler, including Japan Guizi, including Osama

bin Laden comrades

Everyone will be going to heaven, It goes without saying that if God can allow some to be made by the torment in hell forever, he is not all good on the Almighty, but

incompetent's bidding.

41, revisionism has a good word, called reform. Traitor have a good word called curve patriotic

42, the total was asked lotus, the letter song billion people what is the benefit? Lotus now the answer is: the realization of communism society.

43, lotus God is the final agreement.

Copyright song billion people affixed it http://www.geyimin.com
Welcome reproduced.

返回列表